Serve the City Rotterdam is een beweging van vrijwilligers: Zij willen op een praktische manier hun leven delen met anderen en de stad dienen. Zij geloven in de kracht van de kleine dingen want  – veel kleine mensen, die op veel kleine plaatsen kleine dingen doen, kunnen het gezicht van de wereld veranderen.
Serve the City heeft een christelijke achtergrond, zij zijn ge├»nspireerd door Jezus maar staan open voor iedereen die mee wil doen. Het geloof inspireert om betrokken te raken bij Rotterdam en de mensen die er wonen.
Zij  willen Gods liefde laten zien en het goede voor de stad zoeken. Iedereen is welkom deel te nemen aan deze beweging, onafhankelijk van zijn religie, nationaliteit of sociale klasse. Doe mee en Join the movement!
Serve the City is een beweging in steden wereldwijd. In Rotterdam bestaan zij sinds 2005 en sinds 2009 in de vorm van een eigen stichting. In 2016 is Serve the City Rotterdam een project geworden van Stichting Samen 010.
In Rotterdam organiseren zij elk jaar twee actie’s: de Hemelvaartsactie en de benefietactie Sint voor Kint. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!