Hoewel de economie groeit en de armoede in onze stad iets is afgenomen, blijft het een groot probleem in Rotterdam. Het aantal huishoudens dat langer dan vier jaar van een laag inkomen moet leven, is flink toegenomen en maar liefst 23% van de Rotterdamse kinderen woont in een arm huishouden.
Is er de laatste jaren te weinig aandacht geweest voor armoede in de stad? Wat doet de politiek? En, met de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart in aantocht, welke keuzes zou het nieuwe stadsbestuur moeten maken?
Komt allen en zet je in voor een #WarmRotterdam!
Op dinsdag 6 maart gaan verschillende Rotterdamse organisaties en politici in gesprek over het Rotterdamse armoedebeleid.
Verder neemt Tara Lewis in deze Draad in haar vaste column de Rotterdamse politiek weer onder de loep. Gespreksleiding: Francisco van Jole.
Dit programma wordt georganiseerd door Arminius en Lokaal.
Gebruik code AR010 aan de deur, of download je ticket gratis met deze code.
Ga hier naar de website voor tickets en de line-up.