Voedselcentrum Stichting Isaak en de Schittering deelt dagelijks brood, groenten en andere levensmiddelen uit aan mensen die dit nodig hebben. Een flinke groep telers, supermarkten en andere bedrijven steunt het initiatief en geeft producten.
Iedereen is welkom, een doorverwijzing is niet nodig. Wanneer iemand een aankoop heeft gedaan van minimaal 50 cent krijgt hij/zij bij de kassa een bon voor gratis groenten en brood, deze kan direct worden gebruikt. Dit kan elke dag. Isaak en de Schittering werd regelmatig benaderd door hulpinstanties met het verzoek of er een mogelijkheid is voor mensen geen 50 cent over hebben. Daarom reikt de stichting nu cadeaubonnen uit, ter waarde van 10 euro.
Er zijn meerdere ‘bezoekadressen’.
Voedselcentrum Zuid: Vinkenbaan 73
Voedselcentrum Noord:  Jacob Loisstraat 24-30
Voedselcentrum IJsselmonde:Kreekplein 8