Bedrijven – nieuws

Vestia slaat terug tegen armoede

Vestia slaat terug tegen armoede

Woningcorporatie Vestia gaat werknemers en huurders met betalingsproblemen helpen. In plaats van boetes op te leggen als mensen de rekening niet meer kunnen betalen, kiest Vestia voor een eerlijk en humaan incassobeleid. Daarom kreeg Vestia gisteren het Keurmerk Warm...

Eneco slaat terug tegen armoede met keurmerk       Warm Incasseren

Eneco slaat terug tegen armoede met keurmerk Warm Incasseren

Dat ook bedrijven kunnen bijdragen bewijst Eneco, dat het keurmerk Warm Incasseren kreeg van Warm Rotterdam. Miki Peric van Eneco en Warm Rotterdam roepen bedrijven met incasso op hun voorbeeld te volgen tijdens de bijeenkomst Niemand kiest voor Armoede van Warm Rotterdam.

Houden supermarkten de boodschappen betaalbaar?

Houden supermarkten de boodschappen betaalbaar?

Sinds de eerste lockdown in 2020 merken ervaringsdeskundigen van Warm Rotterdam dat de boodschappen duurder worden. Waar zij twee jaar geleden nog voor € 50 hun weekboodschappen deden, zijn zij nu € 60 per week kwijt. Om de supermarkten op te roepen de boodschappen betaalbaar te houden hebben ervaringsdeskundigen van Warm Rotterdam de Basisboodschappenlijst opgesteld.

Eneco slaat terug tegen armoede

Eneco slaat terug tegen armoede

Door het keurmerk Warm Incasseren te behalen kiest Eneco publiekelijk voor een eerlijk en humaan incassobeleid. Dat is een mooi resultaat. Door corona én de prijsstijgingen van onder andere gas en boodschappen komen nog meer mensen in de financiële problemen.

Evides behaalt keurmerk Warm Incasseren

Evides behaalt keurmerk Warm Incasseren

Tachtigduizend Rotterdammers leven onder de armoedegrens. Bovenop de dagelijkse zorgen ervaren zij druk van incassobedrijven die boetes opleggen Door het Keurmerk Warm Incasseren te behalen zegt Evides ja tegen het helpen van klanten met betalingsproblemen. Evides is het tweede grote Rotterdamse bedrijf dat het Keurmerk in ontvangst mocht nemen.

WARM gesprek met Jaime

WARM gesprek met Jaime

“Inmiddels hebben bijna 2 miljoen Nederlanders serieuze financiële problemen. Het neemt epidemische vormen aan. Dan kun je als incassobureau niet meer zeggen: ik dien mijn opdrachtgever en verder doe ik niks.”