Wat kun jij doen?

Of je nou ervaringsdeskundige bent of werkgever: Warm Rotterdam kan jouw hulp gebruiken. Hieronder beschrijven we verschillende manieren waarop je kan helpen Rotterdam een stukje warmer te maken. Heb je zelf een goed idee? Neem dan contact met ons op!

Warme meedenker >

Als ervaringsdeskundig deel je kennis en ervaringen. Waar loop je tegenaan in de strijd om uit de armoede en uit de schulden te blijven? Waar zit het systeem telkens in de weg? Wat is er nodig en wat vooral niet? Sluit aan en vertel het ons! Denk en praat mee, deel je ervaringen. Wij zijn op zoek naar zoveel mogelijk mensen die ons adviseren. Je leert gelijkgestemden kennen, je voelt je gehoord en er is zorg en steun voor elkaar. Kijk hier welke rol het best bij je past.

Warme bondgenoot >

Wil jij met je organisatie, sociale onderneming of bedrijf samen een vuist maken en de bewustwording over armoede en schulden vergroten, aanpakken ontwikkelen, de lobby inzetten en agenderen? Meld je bij Warm Rotterdam en we onderzoeken hoe we samen een vraag of een idee verder kunnen brengen.

Warm ondernemerschap 

Laat jouw organisatie certificeren voor het Keurmerk Warm Incasseren. Breng het keurmerk bij zoveel mogelijk bedrijven onder de aandacht en daag hen uit het keurmerk te behalen. Deel je bedrijvennetwerk of introduceer ons. Zo brengen we samen de schuldenlast van 25.000 Rotterdamse gezinnen terug. Waarom is het Keurmerk Warm Incasseren zo belangrijk? Lees waarom bedrijven het keurmerk behalen.

Warm werkgeverschap > 

Waarom is het toch zo moeilijk om Rotterdammers die weer aan het werk willen, na lange tijd, te laten instromen? Denk mee en deel je kennis om bedrijven te inspireren en te ondersteunen om beter aan te sluiten bij wat werkzoekenden nodig hebben. Lees hier meer over ons project Passend Werk. Zie ook het platform Moedige Dialoog.

Donateur 

Warme financiële steun kunnen wij altijd gebruiken. Zie hier hoe je ons financieel kan steunen.

Steun je ons gedachtegoed en ben je benieuwd wat we nog meer doen? Volg ons dan via onze socialmediakanalen!